Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz koby11h #18058 üzenetére

    Amúgy, vajon mekkora rohadt nagy botrány lenne belőle, ha Jézust egy közel-keleti csávó játszaná egy filmben? Merthogy ugye az volt (most a vita kedvéért tegyük fel, hogy létezett), ez a fehér szakállas csávó senki nem tudja vajon kicsoda. De úgyis az lesz előbb utóbb, hogy valami transzgender ázsiai fekete shemale fogja eljátszani. Pedig ebben az esetben az "igazság" sokkal nagyobbat ütne, mint ez az erőltetett woke baromság.

    Amúgy #2: Liet-Kynes engem is idegesített, semmi értelme nem volt variálni vele, pláne, hogy ha valamiben, hát a Dűnében aztán van erős női szereplő bőven. Nyugtasson a tudat, hogy amennyire észrevettem, Ő az egyetlen, aki genderswapot kapott (és igazából nem ártott semmit, kb mindegy).

    Amúgy #3: Nekem amúgy tetszett ez az új Dune, sokkal jobb lett, mint vártam. És igen, nagyon sok dolgot kihagy, vagy nem magyaráz el jól, vagy picit eltér a könyvtől, de szerintem ennyire egyszerűen muszáj, nem lehet máshogy filmre vinni. Bárcsak a telepítvény (by Abu) hasonló szintet hozna, de ott nagyon más a szám íze.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák