Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz opr #1858 üzenetére

    Nem, azután megy vissza, hogy az alternatíva nem ugyanaz :D Márpedig neki csak az a jó, tanulni meg gondolkodni még véletlenül se kelljen (jó sok ilyen volt Win8-7, Win10-8, Win10-7, Win7-XP visszaváltásal is, vagy bármiről ikszpére, mert az a jó). Semmi ne legyen máskép, mint amúgy 10 éve volt. De a Win98-XP esetet is ugyanúgy végignéztem, meg gyerekként a Win95-311-DOS-t is. Mindenkinek van valami kattanása, aztán ami nem olyan, az nem felel meg, akkor sem, ha amőgy teljesen megfelel arra, amit akar.
    Totálkommander amúgy pont szépen fut Wine-n.

    Amúgy a legtöbb user a gombnyomogató alapszint. Nekik mindegy, mi van a gépen, és akkor már nem jó egy ilyen zárt monstrum, szerintem.
    Különben, hogy nem jó asztalira Linux - én 1-2 speciális esetet (telefonflashelés pl.) kivéve az elmúlt 1x évben mindent megoldottam rajta.

    @bambano : A user sincs rád szorulva. Mármint, azt hiszi. Aztán amikor neki kéne állni pár napot guglizni olyannal, amit egy szakember megold rutinból, akkor jön a... hőbörgés.

    @qnadam : Csoportos átnevezést, legalábbis nálam, KDE-s dolgokon a Dolphin alapból tud. Asszem Gnome-on is tudja a default filemanager.

    @MineFox54 : Sőt, a legtöbb átlaguser gépén már TC-t sem látok. Magam meg sosem használtam FTP-zésen kívül másra. Filekezelő minden gépen van, ha megszokja az ember, akkor nincs az, hogy TC nélkül meghaltál. Márpedig nem egy olyan helyen dolgoztam, ahol nem volt TC licenc, licenc nélküli progiért meg fenékberúgás járt.

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák