Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KROK640 #19881 üzenetére

    Most éppen Zendaya kisasszony a kötelező gyakorlat "default go to diversity and inclusion" színésznő. Majd lesz másik, 1-2 év és mikor már ciki lesz, lecserélik. Ez ilyen. Mondjuk nekem annyira nem fájna, ha helyette valaki olyat raknának be, akinek a színészi tehetsége több, mint "kontaktlencsével szigorú szemmel meredten bambulni egy fix pontra", dehát ilyen a világ. Tegyük hozzá, az is egy nagyon ritka és egyedi tehetség, hogy valaki képes szigorú szemmel és nézéssel, de egyszerre teljesen értetlen és meredt szemmel bambulni egy fix pontra. Nem is szeretik 3mp-nél tovább mutatni bármilyen olyan helyzetben, amikor nem ez lenne a dolga. Legalábbis nem olyan szögből, ahol főleg az arca van kiemelve.

    Engem csak azért zavar, mert így tényleg üvölt az egészről, hogy azért van ott, mert manapság ha nem raksz megfelelő számú ilyen-olyan bőrű embert egy bármilyen filmbe, szétszednek twitteren. Nameg azért, mert amúgy van ám ilyenolyan akármilyen bőrű színész(nő), aki amúgy színészkedni is tud, faszán, hitelesen, úgy, hogy belefeledkezz teljesen a filmbe/sorozatba, ne rántson ki teljesen az élményből azonnal, ahogy megjelenik. Dune-ben nem volt gáz Zendaya, mert annyi dolga volt, hogy egy helyben ülve meredten nézzen ki a fejéből. Amikor már egyebet is kellett csinálnia, azonnal kitűnt, hogy egy amúgy közel hibátlanul játszó társaságból mennyir kilóg.
    Ugyanez van az expanse-bam is amúgy, a nő, aki a Naomi-t játssza... Valami borzalmas, élvezhetetlen. És ott is azért tűnik ki ennyire, mert ott aztán tényleg van mindenféle nem, bőrszín, minden, és kb senki mással semmi baj nincs, minimum egy erős sorozatos szintet hoz (kivéve a csávó aki Holdent játssza, az nem tudja eldönteni, hogy most tulajdonképpen jó színész, vagy még a csajnál is pocsékabb). (ui.: aki viszont az Avasarala-t játssza, az a nő. Hú baszki, az nem semmi, zseniális, hibátlan, hihető, karakterhű, imádom.)

    Ah, mindegy, rant over, plusz kapni fogok a helyi Zendaya fanclubtól már ezért is bőven. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák