Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz bambano #19890 üzenetére

    Előszöris : én ezt egy olyan topciban teszem, ahol téma, nem pedig egy másik ország (elvileg független) híroldalán.
    De szólj, ha a Tivadaros történet fent van valami másik ország hír oldalán. :P

    Tivadarral kapcsolatban sem napi két hír van (meg rólam sem, hogy most milyen ruhát vett(em) fel) hanem pár hetente egy, az aktuális helyzetről. Használd nyugodtan a keresőt, és győződj meg róla, ha esetleg másképp emlékeznél :)
    Ha pedig a jövőben nem érdekel, akkor görget-görget.

    Apósjelölt story : megkíméllek a keresőzéstől és összefoglalom : mással vetett gépet, de a monitor nem megy bele. Vettünk egy átalakítót, amivel kék a kép. Egyszer mikor arra jártam amúgyis (de apósjelölt nem volt otthon) ránéztem, megállapítottam, hogy variálós, nincs nálam semmi hozzá. Majd egyszer titokban megcsinálom, ha meg nem, akkor azt is letagadom, hogy a problémáról valaha tudtam. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kiderüljön előre, hogy megtudom csinálni. Ha megtudtam csinálni, akkor utólag jöhet a babérkoszorú, hameg nem akkor erről sosem hallottam.
    Magyarul megfogadtam mindenki tanácsát nem veszem fölöslegesen a nyakamba. Pláne, hogy ebből úgysem lesz "jetski", maximum egy "köszönöm".
    Erről egyébként jó ideje nem is tudósítottam.

    Azt viszont szomorúan tapasztalom, hogy az Index "mindenközben ma" rovata, ami régen tényleg érdekes dolgokat írt, és az egyik kedvenc rovatom volt, mára felhígult, a túlhízlalt fomo rovat kiterjedéseként működve, folyamatosan több ezer km-re élő számomra teljesen irreveláns emberek teljesen érdektelen dolgairól tudósítanak úgy, mintha az érdekes vagy fontos lenne. Remélem mostmár megérted a lényeget.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák