Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz dingdongkng #19963 üzenetére

    Hát igen, mondjuk gondolhattam volna, hogy ez van. De korábban is üzleteltem vele mindig fizetett, gondolom most isaz a nagy probléma, hogy leölte a gépet.

    Tegnap viszont beszéltem vele, és olyan részletek kerültek napvilágra, amik kapcsán azt mondom ÚÚÚÚÚRISTEN!!!
    Két dolog volt ami igazán kiakasztott, és ahol abszolút azt látom,. hogy az ilyen emberek tényleg, soha, de soha nem fognak kijönni abból, hogy tartoznak (ismerek még ilyen embereket, egy évtiezede ismerem és azóta folyamatosan tartozásai vannak mindenfelé) :

    1. Mutatta, hogy jelenleg is 70 ezer ft tartozása van a Vodafon felé (éppen a telefonon egy screenshoot is lehetett volna, de ennyi ravaszságot nem feltételezek róla, plusz pontosan tudom, hogy milyen ember, tehát simán hihető a dolog).
    Szóval közölte, hogy a haverja a Jani 11 ezres mobilnet csomagot vesz, és hát akkor neki is az kell. Havi fix 11 ezer felugrik neki még ... (a haverja a Jani középvezetőként egy áruházban kb 3× annyit keres ha nem többet, de ami a Janinak van az Tivadarnak is kell)

    2. A másik, amiért lassan úgy vagyok vele, hogy nem kéne bántanom mert bántja őt az élet, az az, hogy mutatta nekem, hogy 25-35 ezrekért nézeget RTX2080-as hibátlan dobozos kártyákat a jófogáson, pesze minden hirdetés hamar törlődik, mert jajj de alkalmi vételek. És ő elhiszi, hogy ezek nem átverések, meg jobb esetben is javíthatatlanul rosszak, hanem ezek tuti jók. De úgy állítja mintha ő árulná őket xD Na, és ő most ilyeneket akar venni. Elhiszi, hogy egy 1 millás kártyát ő majd kifog 25-ért, és persze az jó is lesz ... És nem, nem tudtam neki elmagyarázni, hogy csalás, ő tudja h ezek jók és alkalmi vételek. Baszki! :W Tökéletes táptalaja ez az ember mindenféle átverésnek...

    Azt már csak halkan jegyzem meg, hogya pofátlanság netvábja, hogy amikor tartozik valaki(k)nek akkor ő vidám keresgél felső kategóriás VGA kártyákat megvételre. Vajon egy tényleg jó RTX2080-asért a 5 ezeret is részletekbe fizetné meg? :D

    Hogy most a korral hülyült meg, vagy azért mert elhagyta az asszony, netán minidg ilyen volt, csak jól titkolta előlem eddig, azt nem tudom, de ahogy szoktam mondani "van baj".
    Igéretek persze voltak, mondtam neki úgy ígérgessen, hogyha a saját határidejét nem tarja be, akkor mostmár emelkedni fog a tartozás.

    Amúgy ami engem illet lassan ott tartok vágja fel a fát meg párszor nyírja le a füvet, és felejtsük el egymást. csak az zavar, hogy megint egy olyan dolog volt amiről előre láttam h nem szabad belemenni, de csak rá lettem beszélve, és végül csak el lett kótyavetyélve a régi gépem :(

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák