Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #22033 üzenetére

    Ez így elsőre szépen hangzik, de az én életmódommal pl összeegyeztethetetlen lenne.
    Egyébként valóban ennyibőlé jó a 12 óra, hogy kevesebbet közlekedsz ugyanannyi vagy több pénzért, de az a szomorú igazság, hogy még ígyis csak fele anyit kapsz mint amennyit Bregenzben kapnál egy 8 órás munkáért.
    Azonkívül ez amit leírsz, jellemzően gyárak munkarendje, ami nekem megint nem túl okés. Dolgoztam itthon gyárban, dolgoztam külföldön gyárban, mindkettő szar, csak az utóbbi esetben legalább pénzed is lesz.
    Emlékszem mikor decemberben Bregenzben dolgoztunk, és szombaton is bent voltunk, meg vasárnap is (mivel dupla bér, ezért nem este 7ig mint a többi nap 2-3 óra felé már szórtak ki minket), és barátnőm háborgott, hogy mire hazaérünk sötét lesz és vasárnap este és kezdődik az új hét... azt mondtam neki, hogy két felemelő pont lesz ebben : az egyik, hogy két hét múlva hazamegyünk, és 3 hónapig melóhelyre se kell nézzen ha nem akar, a másik, hogy majd nézze meg milyen fizut fogunk kapni. Egyébként én voltam az igazi állat, mert vasárnap este 6 körül értem haza Bregenzből, és másnap azaz hétfő reggel, már itt MO-n mentem is dolgozni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák