Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz koby11h #22461 üzenetére

    Mostani melohelyem ilyen, nincs hatbadofkodes, hibaztatas meg semmi hasonlo baromsag, ha valami felremegy, aki elrontotta, szol, hogy igen, En szabtam el, javitom. Akkor is, ha ez a fonok, de volt mar ra pelda, hogy a fonok fonoke jott oda a csapathoz kozolni, hogy xy dolog el lett basszarintva, az O hibaja, elnezest ker, javitja amint tudja, termeszetesen a deadline ennek megfeleloen arrebb lesz tolva, stb stb stb.
    Eleinte konkretan furcsa volt, hogy mire jatszanak ezek. :DDD
    Mostanra olyan szinten szoktam es szerettem meg a dolgot, most mar nem lennek hajlando egy percet sem olyan helyen dolgozni, ahol ez nem igy megy. Bonusz, hogy nyilvan nincs boszorkanyuldozes sem, hibazni emberi dolog, ha meg elkerulheto lett volna, tanulunk belole, max valtoztatunk a folyamatokon ugy, hogy legkozelebb ilyen ne legyen, ennyi. Imadom.
    Reszemrol ezert van az, hogy ugyan kereshetnek jobban mashol, de nincs az az isten, hogy felmondjak, ilyen helyet nem hagyunk ott, ha nem muszaj, annyira meg azert jol fizet, hogy relative kenyelmesen meg lehessen belole elni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák