Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Lenry #24132 üzenetére

    volt fóccvágenem, egy 1.6-os benzines bora. soha többet nem lesz fóccvágenem. ennek a borának kiemelkedően nagy szerepe volt abban, hogy vectrát vettem, amiben szintén 1.6-os. az egyik hengersor...
    azt nem tudom, hogy az első generációs insignia fenntartása milyen, nekem nincs, a bátyámnak van, nem szokott panaszkodni rá. másoktól hallottam rá panaszt.
    a második generációs insignia fenntartásával eddig nincs bajom, egy motorháztető zár romlott el eddig rajta 4 év alatt, meg leszakadtak a küszöbtoldatok. erre volt gyári visszahívás, megcsinálták, azóta jó, csak nem tudom, minek van. az autó fenntartása nem olyan nagyon olcsó, bár ahhoz képest, hogy milyen, nem is nevezném kiemelkedően drágának. persze nem zárom ki, hogy amikor elkezdődik a kopó-fogyó cuccok cseréje, akkor az én szemem is kikerekedik az árak láttán, de eddig még nem tartottunk ott.

    ha az autót a-ból b-be közlekedőedényként képzelem el, akkor a legjobb autó a g astrám. ha huligánwagennek, akkor a vectra. ha valami normálisabb, tempós közlekedésre alkalmas kocsinak, akkor meg az insignia.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák