Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz fatpingvin #24628 üzenetére

    Pontosan igy!
    Azon keves embernel, akinek meg hajlando vagyok egyaltalan segiteni, ott ugyan ez a policy van nekem is. Vagy elobb kerdez, es hajszalpontosan azt es ugy csinalja es veszi, amit mondok, vagy igy jart, leszarom. Ha okosabbnak gondolta magat mikor fizetett, akkor gondolja magat okosabbnak utana is, oldja meg.

    Penzert pedig nem csinalok mar egy ideje semmit, mert ugyse tudna megfizetni senki azt a bert, amit elkernek, ciganykodni meg veszekedni meg utana a penzem utan futni meg nem fogok.

    Utobbi fel evben egyetlen embernek kellett segiteni:
    Haver, szolt, hogy meghalt a laposa, amit 5 eve vett az En tanacsomra, nagyon bevalt, nagyon jol birta, ugyhogy most is legyen ez. Elmondta mit var tole, elmondtam az mennyibe kerul, azt mondta, hogy jo ugy, atkuldtem melyik vasat vegye meg, O meg ranyomott a rendeles gombra. (Amugy egy dell latitude 5520 lett, i5-el, 8gb rammal, nagy akkuval meg a letezo legnagyobb fenyereju matt kijelzovel. Imadja a srac, mert eroben neki mindenre IS eleg, cserebe nappal is tudja a kertben hasznalni, nagyon jo a minosege az egesznek, es kozel 10 orat birja az akkuja.)

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák