Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #26601 üzenetére

    Akkor gyorsítónak tud annál többet használni, de nyilván üresen is több marad. Igazából tényleg annyi jelentősége van, hogy annál több tud hasznosan hasznosulni, és nem feltétlenül arányaiban csak annyival lesz jobb mint amennyivel több ramot teszel bele.

    Azért a 7500 egy I5-ös, kétszer annyi cache-el 3800-as turboval, és ami még szintén fontos lehet, hogy nem 2C4T hanem 4C4T. Na meg van köztük három generáció. (Amúgy nem DDR4-es már a 7000-es gép? Azok főleg DDR4-esek voltak már, tudom volt mókolt lap, amiben ment DDR3L-el is) de ha DDR4-es akkor az is gyorsíthatott rajta.

    #26602 fatpingvin : Nem írtál? Akkor kéne :D
    Ugye, hogy ugye? :)
    Na most ha nincs klíma, szárítógép stb, az tök jó, viszont amit leírtál az alapján a géppark leszerelése nélkül is belefértetek SZERINTEM a rezsicsökkentett limitbe.
    A másik amiért érdekes ez az egész, mert helyben bizony mostanság sok helyen belefutottam ebbe, hogy jajj az asztalit gyorsan cseréljük le laptopra mert kevesebbet fogyaszt, és biztos ezen múlik majd, miközben ott van a "klíma, szárítógép meg ilyen f*szságok" és elszalad venni laptopot, mert ettől várja a megváltást. Aztán ellocsol 5 évnyi fogyasztás különbséget az új gépre, és mire elkezdene anyagilag profitálni belőle, addigra a laptop minden szempontból mehet a kukába.

    #26603 fatpingvin : nincs jelentősége, főleg most, hogy meg is válaszoltad :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák