Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz koby11h #26707 üzenetére

    Próbáld ki az önkormányzati portált, az az isten bárányát is megvadítja. Korábban az volt az egyetlen szolgáltatás ami még használható is volt, de ugye megjelent "lölő jobbkeze" az informatikai közbeszerzéseknél, azóta teljesen gallyra vágták.
    Űrlap: beírsz egy karaktert az első rubrikába, elsötétül az egész, homokóra. Visszajön a kép, már majdnem le tudtad írni amit szerettél volna az első rubrikába, megint elsötétül a kép, homokóra. 10-20 rubrikát szeretnél kitölteni, 5 perc alatt majdnem sikerült leírni az ügyfél vezetéknevét. Közel 100 katás vállalkozónak kell csak ilyet csinálni, de már majdnem le tudtad írni az első nevét. Még nem láttam olyan embert, aki ne csapkolódott volna intenzív anyázás közben ezen csodálatos portál használata közben. Aztán vársz a homokórára, már fél órája szeretnél wc-re menni, de nem mered otthagyni, mert biztosan akkor fog elszállni az addigi munkád "afk"-ra hivatkozva, amikor elmész az 1 perces dolgodra. Szóval pelenka használata javallott, ha nem szeretnéd, hogy fél napi munkád elszálljon (még mindig az első ügyfél adatait szeretnéd kitölteni).
    Tízszeresen túlárazva ennyire futja, ráadásul az elődje működött, ami qrva nagy szó a hivatali ügyintézés terén. A szakadék szélén állva is: előre-nem hátra :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák