Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #26839 üzenetére

    "Csak utána kerüljön el vele. Melóhelyen is megy ez, hogy ők a standardnál olcsóbb TV-t akarnak. Akarjatok, de a mi supportunkat akkor ne... :D" - ez a baj, hogy persze nem akar vele elkerülni. Sok ember fejében a support egy teljesen ingyenes dolog, aminek - különösen ha nálad veszi az adott terméket - life time kellen tartani, de legalábbis az eszköz cserééig.

    "Látni én is, csak nem mindegy, hogy kinél, hol, hogyan. Nagyon sokaknak nyűg, akik pl. örülnek, hogy amikor nem kell a gép, akkor összecsuk, elrak." - ez az a pont, amikor a kreativitásának a hiányát extra felárral fizeti. Sok lakásban láttam jó elhelyezéseket, a totál láthatatlantól egészen a szoba dísze kivitelig mindent.

    "Rádugni egy monitort?" - ez nem erről szólt, hanem arról, hogy tudtam, hogy tökéletesen fölösleges újrarakni a Windowst, mert nem az a baja, hanem az, hogy össze van törve a képernyő. Semmi kedvem nem volt vele szenvedni, de úgy voltam vele, ha a szokott ár dupláját kifizeti, akkor megcsinálom neki, legalább keresek vele. A végén legalább én legyek boldog mert ő úgysem lesz :P

    #26841 E.Kaufmann :
    Szerintem is, az mATX egy tökéletes méret, de még az ATX sem vészes.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák