Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz F.E.K.. #26955 üzenetére

    #26955 F.E.K.. #26956 F.E.K.. :
    "Akinek a bevételi oldala is pocsék,az ezzel a pénzügyi tudatossággal nagyjából menthetetlen szerintem" - ott an pl öcsém. Hihetetlenül alacsony fizetésből tesz még élre is. Most intézek neki olyan állást, ahol a 10×-esét fogja keresni. Nem 10× annyit fog félretenni, hanem sokkal többet. (az más dolog, hogy amúgy nem értem őt, mert reaktortechnikusból kevés van ebben az országban, és ahelyett ha szakmájában helyezkedne el, sokkal alantasabb dolgokat vállal - pl könyvtárban dolgozik).

    "hacsak "nem tér magához" egyszer csak" - Pesti cimboráimnál évek óta nincs magukhoz térés, csak egye durvább adóssághegyek görgetése, már-már életmódszerűen. A legvisszaásabb számomra az, amkor 6-8-900 ezret kereső - 25-én már engem felhívó "küldj már 30 ezret, majd fizukor megadom" emberek - próbálnak arról meggyőzni, hogyha felköltöznék akkor tejjel mzel folyó kánaán lenne nekem ... (aha, igen, ezért megérné feladni a német és osztrák helyeimet, nyilván... )

    "Persze van köztük ~200 Km is, beszerelni nekem kell...ene, de nagyon igyekszem kitáncolni a dologból." - ez eléggé rosszul hangzik cimbora :(

    "(Ha erről beszélhetnék a leendő ajándékozottal, akkor sima ügy lenne, vagy a keret ugrana meg, vagy a használt cuccok kerülnének képbe. Természetesen javasoltam, de az asszony határozottan elutasította, mert hát ez meglepetés lesz! Az lesz, de sajnos artól tartok, hogy nem úgy ahogy ő elképzeli...)" - bármennyire is meglepi, javaslom azajándékozott beavatását, max majd vágjon meglepett fejet.
    Erről egyik cimborám jut eszembe aki autót akart venn. Audi volt az alap elképzelés. Sokáig. Majd egy napon hazaállított egy Mercivel (hirtelen abban a pillanatban sokkal jobb alternatíva volt*), a család meg nem győzte dugdosni az audis baseball sapkát, pólót, kulcstartót stb.

    * így lett nekem is Intel 10400F-em, holott hetekig abszolút Ryzen vonalon gondolkodtam. Pont akkor álltam 11 év Intel és 11 évnyi AMD után, úgy voltam vele, ami jön :)

    #26954 totron : akkor az monológ lesz :D (Ciprusi élményeknél már érik egy ilyen, mert elég sokan kértek a fórumról hatalmas beszámolót... és hol van még Ausztria és Német, fesztiválos dolgok, Spanyolország stb) Szóval lehet h ez lesz a vége.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák