Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Pötyi #27259 üzenetére

    Tudod mi a durva? Hogy karácsony este pont szívesen átmennék telepíteni. Ugyanis, egyik részről, rendben karácsony este, megcsinálom, de feláras, másik részről van egy szomorú vonatkozása ennek. Mióta a szüleim meghaltak azóta nemigazán ünneplem a karácsonyt, mert nincs miért. 2015-ben hamarabb "jött a jézuska" (hazajöttem külföldről október végén és megleptem magamat minden földi jóval, SSD, VGA, kedvenc parfümöm stb. - kajak még egy műfenyőt is állítottam, ami 2019-ig porosodott felállítva a helyén), aztán azóta meg elraktam és elő sem vettem. Manapság a karácsony este nekem ugyanolyan mint a többi, különösen az elmúlt 2-3 évben, maximum eszek valami finomabb kaját, de tavalyelőtt, Ausztriából éppen hazaesve még erre sem volt lehetőségem, konkrétan tojásrántotta volt az ünnepi menü. Barátnőméknél családi összeröff van, aminél ha fel is merül hogy esetleg menjek, akkor is inkább távol maradok. Általában 26-27-e körül szoktunk egy közös kis karácsonykát tartani, aztán annyi. Ugyanakkor 24-én este lehet látni a face-t tele van szebbél szebb karácsonyfákkal, és mindenki az ajándékaival flexel, meg mindenki egy boldog család (akkor is ha nem). Inkább filmezek, vagy játszok ilyenkor. Vagy ha felárral lehet menni Windowst telepíteni, akkor azt csinálom :D (csinálnám)
    A szilveszter és az elseje viszont teljesen más, az sokéve szertartásos ünnep nálam, az akkori telepítést átlag ember nem tudná megfizetni.

    #27258 Lenry : perfekt megoldás. :)

    Ma egyébként beszélgettem az egyik ismerősömmel aki háztartási gép szerelő, és előkerült a lifetime ingyen support témája. Arról panaszkodott, hogy ha már egyszer megjavított egy gépet (mikró, mosógép, hűtő, bármi... ) akkor képesek évek múlva is visszavinni és ingyen javítást várni, mondván egyszer már kifizették, hogy jó legyen a gép ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák