Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Iramirez #27270 üzenetére

    Apám még élt, volt egy jó barátja, a Józsi bácsi. Én magam is bírom az öreget amúgy.
    Sok-sok éve vett egy gépet, és nem rakta végül össze, hanem azóta is minden a dobozában van, mert nem vett hozzá házat meg tápot. Mikor megkérdeztem tőle, kiderült h egy 1st gen I5 4GB RAMmal. 10+ éve nincs összerakva, mert nincs ház, meg szerintem nem i tudja összerakni... ha nem az lenne h ígyis eggyel kevesebb gépházam van mint kéne, már rég adtam volna neki egyet, sőt össze is rakom, már ha az állásban nem döglött meg azóta.
    Az öreg meg azóta is egy Pentium II-est használ offline, könyvelget vele, az még elmegy, Netezni meg telefonon ... Biztos jó ez neki így, mert különben már tuti vett volna egy gépházat meg egy tápot vagy összerakatja valakivel. De úgy láttam, hogy számtechszempontból ő megmaradt a 2000-es évek legelején.

    #27269 F.E.K.. : 9100-as I3-as integrált VGA-val, 8GB RAMmal, és 500as HDD(meg 250-es SSDD). BIztos, hogy az új monitor itt a prioritás? Én egy VGAra próbálnám rábeszélni, sandás hogy még egy GTX750Ti/950-el (ami elég kis fogyazstású ahhoz, hogy a táp is mindegy legyen) is jobban járna...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák