Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz bambano #28417 üzenetére

    Yapp, altalaban ez is boven benne van, igen.

    hcl: Igen, ilyen is van. Sokszor amugy a fonok/elbaszott management hibaja, szetstresszelik a dolgozot azzal, hogy minden letezo feladat top prioritas, ami ha nincs kesz, vilagvege van.

    E.Kaufmann: Van, igen, de biztos te is hallottal mar rola, kulonosen az 50+ korosztalyban, hogy azert nem kell nekik szamitogep, mert mi van, ha valamit rosszul csinal es elrontja. Nem ertik, az egesz toluk lehetne magia is, felnek tole. Ezeknel az embereknel altalanos reakcio a panik mindenre, ami nem hajszal pontosan ugyanugy tortenik, mint elotte ezerszer, ha meg meghal a gep, plane panikol. Ezek amugy altalaban a jegyzettombos userek, onnan lehet felismerni oket, hogy irritaloan precizen le van irva, mikor mire kell nyomni, milyen sorrendben, sokszor kis rajzokkal az ikonokrol, es ez szo szerint minden egyes dologhoz, amit a szamitogepen csinalniuk kell.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák