Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz E.Kaufmann #29235 üzenetére

    Várjá' igaz csak Debrecenből, de trolin és helyiközi járaton 2003-ban vittem haza haverral egy 19"-os Eizo monitort, július legmelegebb napján délben! (pontosabban kb 11-től 1-ig tartott míg a Kassai útról elvergődtünk vele a buszvégre és onnan nekem házig). Mai napig fel szoktuk emlegetni azt a napot, pedig mindjárt 20 éve ... (pláne, hogy szegény monitor alig élt egy bő évet mielőtt egy gonosz villám lesújtott és kinyíródott :( ). Ezután jött a jóval kisebb LG Studiworks, de az meg ugye mint írtam Pestről vonattal.

    Mikróról annyit, hogy pár éve nyereményjátékban lehetett mikrót nyerni. Megkérdzetem, hogy lehet-e helyette utalványt hazavinni? A válasz az volt h nem. Mondom akkor adjátok oda valaki másnak, mert tuti h nem fogok gyalog hazacipelni egy 25kg-s mikrót, úgy, hogy a buszom is a város másik végéből indul és van otthon egy hibátlan. Erre egy hét múlva beszart az itthoni mikró, szóval mai tudásommal taxit/havert hívnék, hogy jöjjön értünk.
    Szóval megértelek.

    "Nekünk most egy nagy telekommunikációs cég számlázott félre pár licencet. Érdekes módon az olcsóbbakat írta drágábbra, nem fordítva" - tavaly kint laktam Ausztriában és a második hónapban érkezettegy levél egy új albérleti szerződéssel, azon a címen hogy az eredetibe elírták a bérlés összegét, és utt az új. Mit tesz isten? Fejenként havi 50 euroval drágább volt az új. Persze, elírás ... Mindegy, ennyi még bőven belefért, és azt az oldalát néztem, hogy eddig olcsóbban laktunk havonta egy 100-asal. Mondjuk a te eseted azért egészen más :D

    #29232 hcl : benfentesként egy őszinte önkritikát fogalmazott meg :D

    #29237 Lenry : Bocs, de ezen nagyon nevettem, elképzeltem XD :C
    Azért érdekelne, hogy pl az asztalokat vagy szekrényeket hogy oldottad meg?

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák