Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz E.Kaufmann #29774 üzenetére

    Mondanám, hogy ha a klasszikus gyújtópontok nem mozgatnak - pl. politika, foci - akkor szép és kiegyensúlyozott szakmai fejlődésnek nézel elébe, de nem ez van. Anyagiak féltése ésvagy klikkesedés/idolimádás okán a legtartalmasabb szakmai topikok is képesek elsorvadni, mert az ember az ember, még véletlenül sem felmentésként írom, csak sajnálatos tény és egymás nyalása megy a szakmaiság kárára, például giga mértékű pongyolaságok engedődnek meg, csak hogy a havernak igaza lehessen - ez olyan esetben szomorú különösen, amikor valid szakmai tudást is birtokol az illető mellé, csak hát... Dögkútba rúgnám.

    A kioktatástól nem kell félni. A nagyarcú nagyarcok jellemzően felületes mindenes idióták, a mélységekben (eredők elmagyarázásában) megsemmisülnek szakmailag, emberileg is rendszerint a no komment kategóriát gyarapítják és jellemzően a bólogató rajongótábor adja erejüket. Ha ez a tábor elég erős ésvagy az admin is annyira egyszerű, hogy befűzik, mint szimpatizánst, akkor van ciki, különben elengedhető.

    1x én is megkérdeztem egy biokésztermék összetevőlistáját, hát voltam én minden, ellenség álnéven, kötözködő, de leginkább csoportból eltanácsolt egyén. Ha nem bio, akkor megszoktuk, hogy tele van szeméttel valami, de itt ugye az lenne a lényeg, a kuriózum, hogy mentes a szartól. A többi zabálta, én nem. Gyakran a legjogosabb, leggyermekibb érdeklődés szüli a legrögösebb utakat a válaszig. Ha el akarja hitetni veled, hogy a tyúkszemére léptél és ezért mindenképp te vagy a ludas, hát azt nem feltétlenül kell elhinni: a terelőben, személyeskedőben/hangolóban van a személyiségzavar/érdek, nem pedig a érdeklődő, érteni és fejlődni kívánó másikban.

    (#29773) Top cat, egy hosszú, gyötrelmes nap után? Öntöttvas serpenyőben való ételkészítéses videókat. cast iron pan, cast iron skillet

Új hozzászólás Aktív témák