Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz KROK640 #29831 üzenetére

    Akkor nem akkora csoda, hogy a többi cuccra nem vállaltak garit, de azt azoknak az eladója se nagyon vette volna vissza :( Sajnos ez szerintem a fogyvéd törvényben sincs lefedve.

    Laptopra kötve billzet, monitor -> dehogy megy szembe, még így is kevesebb helyet foglal, mint egy asztali+szünetmentes, és tudod vinni. Én is ritkán viszem, de akkor nagyon hasznos. És van egy plusz kijelződ, tehát az asztali géphez is számolj 2 monitort...

    ". A szervízben azt mondták, csak a munkadíjtól jó eséllyel gazdasági totálkáros lenne a gép (és még hol vannak az alkatrészek),"
    ebay-en lősz egy lapot, és kicseréled, ha megéri :) Ha asztalit tudsz szerelni, akkor lapost is. Ha szervizzel állsz neki, akkor persze, hogy GTK :D
    BTW tesztelni se akkora nagy feladat, legalábbis van esélyed rájönni, mi baja. Hőmérsékletet érdemes mérni, mert a hűtő ki is lyukadhat. Belenézni, hogy nem kapott-e vizet? Stb stb.

    "Videó vágásra, képszerkesztésre? Az derék, arra azért asztali I5 alá nem adnám."
    Nem egy filmes haver nyomja az Adobe cuccokat, stb. komolyabb kiépítésű, de ultrabook laposon :) . Cégnél is van ilyen user, akinek jöttek hogy lassú a gép (i5, 32GB RAM), meg túlmelegszik. Kiderült, hogy ezt valami videovágós oktatós izénak vették fel, de fogalmuk nem volt, hogy az egy office gépen nem fog elfutni -> kapott egy mobil workstationt (aktuális Precisiont), azzal boldog.

    @hobizoli : "nezem a gepet, Core2. + DDR2.... azaz kb ami a hazon belul van az kuka"
    Nem arról volt szó, hogy az asztali a jó, mert azt lehet bővíteni? :D

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák