Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Lenry #30372 üzenetére

    Na, az az asztali gép az, amire azt mondom, hogy még ma is pont elmegy gamer PC-nek! Főleg, ha az RX580 8GB-os. :)

    Ami viszont a konzol + laptopot illeti, nem nagyon tudok olyan élethelyzetet elképzelni, amihez ezt a felállást választanám, maximum ha ketten vagyunk az eszközökre. De amúgy ha sokat kell hurcolászni a gépet, akkor laptop + külső VGA, ha pedig nem, akkor mindenképp asztali gép.
    Alapvetően azért sem preferálnám ezt a felállást, mert ha veszek egy jó laptopot, akkor kiadtam egy játszós asztali árát, egy gyengébb teljesítményű laptopért, amit túlzottan szabadon bővíteni sem tudok, ha meg valami döglik benne akkor kuka az egész, mert GTK. Emellé venni egy konzolt ami szintén nem két ft, de azért "csak" annyi amennyi, mert az a startégia, hogy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokon majd úgyis bejön az ára, így egy folyamatos money drain-t is a nyakamba ültetetnék. Ha így nézem egy nagyon sokkal jobb asztali gamer PC is kitelne mindebből, és ha nem kell árán vinnem a gépet, akkor tuti azt is választanám.

    A (Lenovo) T480 nem sokat mond nekem, de asszem 8th gen I3-as, esetleg I5-ös, 8GB RAM, meg SSD vagy ehhez hasonló lehet, netezni elmegy. Bár az, hogy T480 takarhat I3-tól I7-ig 4GB RAMtól 32GB-ig mindent, így csak saccolni tudom a gép teljesítményét.
    Bár amúgy ennek nem látom értelmét, mikor valaki laptopot vesz, aztán külső monitort, billentyűzetet és egeret tesz rá, mert az nyilvánvalóan nem fogja sokat hordozni, ellenben beszerezte a laptop összes hátrányát. Na persze te tudod. (vagy valamit félreértettem?)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák