Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Lenry #30379 üzenetére

    Előszöris mielőtt úgy éreznéd, hogy a döntésed, és ezáltal téged támadlak, csupán leírtam, hogy nehezen tudnék olyan élethelyzetet elképzelni amikor ezt a megoldást választanám.
    Ugyanakkor, a beszerezett eszközök áráról és pl arról, hogy egy lemezes PS4 Pro (helyből újabb digitális konzollal számoltam) valamint, hogy a T480-at is mindössze 100 ezerét vetted, nem tudtam. Egyébként tényleg szépen lejjebb ment az ára, tippre, 150-200 ezer közé tettem volna használtam. Annyit azért tudok róla, hogy nem gamer és nincs rajta RGB, igaz, hogy már évek óta nem számtech boltban dolgozok, de előtte egy évtizedet végigcsinálva (és azelőtt / mellett szabadidődben is ezzel foglalkozva) van még némi fogalmam :D
    A Dokkoló viszont nagy okosság, hogy nem kell külön vesződni a töltővel, meg a többi kábellel.
    BTW kár a 4GB-os VGA-ért, mert épp azt a kartam kifejteni, hogyaz asztali géped, ha kompromiszumokkal is, de szerintem még bármelyik mai játékot élvezetesen tudja futtatni FHDban.

    És leírom csak úgy : Nekem is volt olyan időszak, mikor itthon laptopon voltam, ugyanúgy kivezetve monitorra, billentyűzetre és egérre. Egy hónapig, és közben nap mint alig vártam az asztali gépre való visszatérést. (Eladtam az asztali gépem, mert hirtelen jó áron elvitték, de meg kellett várnom a következő fizetést, hogy a vágyott új alkatrészeket mindet megtudjam venni).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák