Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz E.Kaufmann #31101 üzenetére

    Mi is kb. falun lakunk, itt is van zaj, de mi megszoktuk már gyerekkorunkban. Laktam több megyeszékhelyen, Budapesten is pár évig, azt kevésbé szerettem.
    itt néha vaddisznóra, rókára, őzre ébredek, hogy rágja a tuját, túrja a földet vagy épp a szomszéd kukoricáját dézsmálja... Néha eltévedt roma karavánra (miénk egy zsákutca, de a telep felé néz), és kicsit nehéz megforulni több autóval.
    Volt, hogy szintén rendőr elől menekülő család akadt meg itt. Megnéztük az igazoltatást, röhögtünk, hogy megvárták, amíg elment a rendőr és ugyan úgy mentek tovább...
    Amikor Kecskeméten laktam, volt egy eset, a gyerek még kicsi volt és sikerült elaltani, a lakótelepen szembeni tömbből egy srác éppen akkor próbált életet lehelni az 1200-es Ladájába. Először kedvesen jeleztem, hogy ez szombat délután nem éppen lakótelep barát, hogy itt bőgeti a motort, majd kicsit erélyesebben is. Végül jeleztem, hogy a hangok alapján ebből már nem lesz kocsi, ha ad egy ötezrest, akkor kivisszük (akkorra már hárman álltuk körül) a határba és felgyújtjuk. Az egyik nagyobb darab srác közölte vele, ha nem hagyja abba most, akkor már holnap reggel ingyen is!! Itt lett csend. De jött a következő nem normális... szóval szerintem jó helyen a falu jobb. Csak nem minden esetben. Nekem erre szegény szülőfalum a példa, ahogy írtam.

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák