Új hozzászólás Aktív témák

  • E.Kaufmann

    addikt

    válasz opr #31806 üzenetére

    Bár én a TurboPascal-nál leragadtam és komolyabban inkább a C szintakszisú nyelvek irányába indultam, nem degradálnám le a Delphi-t sem. Szar programot minden nyelven lehet írni és a jó programok írásához se kell olyan nagyon szűrni a használható nyelveket.
    Én megemelem a kalapom azok előtt is, akik JavaScript-ben készítettek számítógép emulátorokat. Nem célszerű, de ha jól működik, miért ne. Sőt a jövőben sok örökölt programra akár megoldás is lehetne valami böngészőben vagy szerver oldalon NodeJS-ben futó virtuális környezet. Inkább ez egye az erőforrásokat, mint egy elkefélt weboldal :DDD

    Ami problémás, az a sok nyelveken kívüli "3rd party" kiegészítő, könyvtár, meg ahogy hívják még a különböző nyelveknél, amik ki tudja, mit csinálnak a háttérben, mennyire tartanak karban, mennyi erőforrást lezabálnak és ha le kell váltani, akkor jön a cumi. Kellett már azért lecserélnem ilyen kiegészítőt, mert batch feldolgozásnál, minden egyes feladatnál másodpercekre megakasztotta a működést. Próbáltam nem minden alkalommal példányosítani, újrafelhasználni, amit csak lehet, de nem segített.

    [ Szerkesztve ]

    Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Új hozzászólás Aktív témák