Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz frescho #35442 üzenetére

    Én az erőforrás figyelővel kezdeném (de a doksi sem rossz). De ugyanez öcsémnél. Panaszkodik, hogy kevés a gép, mondom nézzünk már egy kis erőforrást... Na neeeem... azt nem lehet, ő hasraütésre megmondja, hogy minek kell lennie a gondnak, mert maximum annak a cseréjéről hajlandó hallani.

    Elavult vas : mai tizenévesektől huszonévesektől még kockáktól is láttam azt, hogy leraksz egy AGP-s kártyát és fogalmuk sincs, hogy mit látnak. De egy hálókártyáról sem tudják megmondani, hogy mi lenne ...

    Másik durva fokozat, amikor nem tudja, hogy mi kéne neki. Pl kitalálja, hogy neki laptop kell játszani. A gépet nem akarja sehová se vinni, de azért legyen laptop.
    Megtörtént eset : Pistikének kell egy gép játszani! Van rá kemény 100 ezer, de lehetőleg ne kerüljön ennyibe. Jah és laptop kell, mert Pistike most elvégzi a nyolcadikat aztán középsuliba megy, és hát mikor egyetemista lesz, akkor majd tudja tanulásra is használni koliban a gépet ne csak játékra. Érted... 5 év múlva. Addig nem viszi sehová, de legyen laptop, mert 5+ évig ki kell tartania. Plot twist : Pistike megbukott nyolcadik végén, és újra kellett járnia. Nem tűnik egy egyetemre menős arcnak, de a (nagyon nem gamer) laptopja megvan hozzá.
    Másik példa : pár házra lakik tőlem egy kiscsaj. Pár éve szóllei jöttek kell neki szülinapra egy gép. Persze csakis kizárólag laptop lehet. Nem viszi sehová, de akkor is az kell. Cél a GTA 5. Javasoltam valamit, jöttek egy másik megoldással, ellenjavaltam. 1-2 hét múlva lett egy hamradi kgép amit meg sem kérdeztek tőlem. Én lettem áthívva, hogy miért nem megy a GTA5? Nos, azért, mert az akkor kb 5 éves játéknak olyan szinten nem sikerült megütni a minimum követelményeit sem, hogy egyszerűen el sem indult még minimum sem. Kapott egy GTA 3-at.
    De sorolhatnám azt az exemet aki megkérdezte, hogy mire figyeljen? majd kiválasztottunk egy kékes szürke laptopot , I5 meg 8GB RAMmal (még sokéve), igen, jó lesz, akkor azt veszi. Majd vett egy bordót (tényleg szép színe volt) I3-al és 4GB RAMmal, mondván annak mégjobban tetszett a színe. Egy gennel korábbi I3-ast 4GB RAMmal váltott az új gépre, ami erggyel később I3-as volt szintén 4GB RAMmal.
    És néha ez a kategória odáig elmegy, hogy kikéri a véleményt, és ha nem tetszik neki, akkor egyszerűen csak ignoreálja.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák