Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #35744 üzenetére

    Igen, az elsőként említett helyen nagyon szerettem, és az emberek is nagyon szerettek. Szerintem mai napig ott lennék, ha nem állnak földbe :( Plusz extra előny volt, hogy a cég feletti lakást olykor kölcsön adta az épület tulaja (aki nem volt azonos a főnökömmel, sőt, technikailag bár övé volt minden tárgyi eszköz, ő is a főnököm beosztottja volt (korábban ő volt a nagy főnök csak belefáradt és átadta a főnökömnek) ) ő örült, ha valaki ingyen "őrzi" az épületet, nekem meg nem feltétlenül kellett hazamennem vidékre az olyan fordákkkor, mint amikor későn végeztem és másnap meg korán kezdtem.

    Igen, gondolom valamit ki kellett találni, mert gyakran leléptek a dolgozók. Vagy arra is jó volt, hogy aki 3 hónap után nem éri el a normát, az igen olcsón rontotta addig ott a levegőt. Ráadásul coworking desk rendszer volt.

    Igen,. nekem is az volt az érzésem, hogy valami disznóság lesz a vége, ha más nem, akkor az, hogy bármi is legyen egy évig nem léphetek le, vagy épp a végén kirúgnak valami mondvacsinált ürüggyel.

    #35745 BiP : ÁÁÁÁ Dehogy ... Most miért vagy ilyen gonosz? :( ( :DDD )

    Nekem az sem jutna eszembe, hogy a visszatartott lóvémat bankba teszik egy évig kamatoztatják aztán - persze kamatmentesen, mert ezt mondták is - megkapom. Kizárt, hogy kihasználnák a szegény elkeseredett munkásokat.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák