Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz KROK640 #36031 üzenetére

    a cég teljesen normálisan állt hozzá (régi barátom, Á vitt oda eleve), csak a projekt vezetőjének normális esetben nem nagyon lenne velem dolga, főleg nem egy adminisztratív szerződésmódosítás miatt.
    viszont T sunnyogása hozott pár vicces dolgot. egyik alkalommal szombaton mentem volna forgatni, mert akkor nincsenek munkások a helyszínen (nem kell egymást kerülgetni, meg az volt a cél, hogy őket ne lássuk a filmben), O pedig kifejezetten ragaszkodott hozzá, hogy ő is jöjjön oda a szabadnapján. mondtam, hogy nem kell, be tudok jutni, nem tévedek el, feltalálom magam. deee ő azért jönne. oké, ha ennyire kedved van szombaton egy órát utazni meg egyet vissza, akkor ki vagyok én, hogy megakadályozzalak benne...
    ezt elmeséltem Á-nak, ő meg vigyorogva mondta, hogy persze, T küldte oda, mert mindent megpróbál, hogy ne kelljen kifizetnie a kiszállásokat, mert biztos nem dolgozom rendesen :D szegény odáig nem gondolkozott, hogy minden alkalom után kapnak egy kupac képet, de a nyersanyagokat is szívesen megmutatom, tehát teljesen felesleges odarendelnie valakit. ráadásul a szerződésben egy betű nem volt arról, hogy egy kiszállásnak mennyi ideig kell tartania, mennyi videónak kell készülnie, és hány képet kell átadnom :))

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák