Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz koby11h #5889 üzenetére

    Tegyuk hozza, a D-SUBnak van meg egy hatalmas elonye, megpedig az, hogy gyakorlatilag nem volt neki versenytarsa, igy egyszeru volt. Tudtad, hogy mindegy mit veszel, osszedugod es jo lesz, nincs szivas.
    Nezzuk meg mi van most... hdmi, mini hdmi, micro hdmi, dp, mini dp, usb-c, thunderbolt, meg ezeknek meg a kulonbozo verzioi, meg a tokom tudja meg micsoda igy hirtelen. Ok, hogy ezeknek a nagy resze mukodik egy filleres atalakitoval, de akkor is, sokkal nehezebb egy komplex rendszert epiteni rajuk, tobb dologra kell figyelni, olyat meg nagyon nem szivesen csinalnak a cegek, hogy hatvan fajta tyukbel meg atalakito log minden egyes meetingszobaban, plusz minden rendszergazda/uzemelteto remalma az, hogy adott eszkozt mindenki egy valamilyen random atalakitoval hasznalja. Egyszeruen annyi hibalehetoseg van, hogy az hihetetlen, szorozva a meetingroom-ok szamaval.

    Amig ez igy marad es nem sikerul legalabb egy olyan konnektorban megegyezni, ami ~minden eszkozon lesz es jol mukodik, jol birja a strapat, nem torik meg a kabel es stabil, addig nehezen fog kikopni a D-SUB, mindegy milyen regi, elavult oskovulet.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák