Új hozzászólás Aktív témák

  • Beba Snake

    junior tag

    válasz E.Kaufmann #7146 üzenetére

    Bank, megyei igazgatóság, megyei rencergizdaként én voltam a "főguru" - országosan is bent voltam a banki első 10-ben - 1992-1995 között valamikor.... Állandóan csesztettek a finanszírozók (ma Back Office hitel-betét ügyintézők) földszint-3. emelet napi 50 ingázás, a harmadikról lefelé csak a lépcsőn mentem, mert gyorsabb voltam gyalog, mint a lift. (Michael Jackson bekaphatja a moonwalkingjával, speciális lépcsőszélén óriás műlesikló járásom volt.)
    Na a sok csesztetés miatt egyik nap elgurult a gyógyszerem - arra gondoltam: Na lányok, fogtok ti még lovat ..opni! - és a Novell hálózat "System login script"-jébe beírtam néhány sort: "if member of "finanszírozo" than .... " .
    Volt 8-10 vírusdemóm, és ahogy bejelentkeztek elindult nekik mindegyik. Képernyő fejreállító, szirénázó mentőautó, betüpotyogtató, stb. Hagytam őket 1 napig főni a levükben, aztán másnap megkönyörültem rajtuk.
    Az eseménynek pozitív hozadéka is lett, a behurcolt floppy-kat velem ellenőriztették, a vírusirtó tevékenységem a napi 5-ről, lecsökkent az egészséges havi 2-3-ra.

    Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

Új hozzászólás Aktív témák