Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz opr #7689 üzenetére

    Múlt szombati Tescos bevásárlásom 34000 Ft volt (három családé egy kocsiban). Önkiszolgáló kassza volt csak. Azonnal sorra kerültem. Kb. a kocsi felénél tartottam, amikor a kassza kétszer is közölte, hogy terméket távolítottam el a mérlegről... körösztanyád.
    Jött is a hölgy, hogy ne pakoljam tovább, mert a mérleg nem fogja elbírni. Mondom akkor mit csináljak, mert sima kassza még nincs, én meg az egészet meg kell vegyem. Úgy, hogy ott a kocsiban leolvasta a maradékot, hogy ne kelljen kipakolnom... szóval ki van ez találva, de ha megpakolod akkor annyi a rendszernek.
    Azt mondja utána, hogy legközelebb szóljak és rendes kasszán megcsinálják inkább. Mondom legközelebb ha ott állnak hárman és beszélgetnek, akkor egyikük nézzen mindig a bejárati rés felé és észre fognak venni!
    A másik kedvencem, hogy nekünk a három családdal azért összejön néha 10-12 kupon + a láncreakciós kuponok pl. vagy Shell-es. Na ettől lehal mindig az egész rendszer, mert már a 4-5 kuponnal is szenved, de 10-nél szinte megáll a leolvasás közben 5-6 másodpercekre kupononként. Utána jön a blokk nyomtatás azon is szenved. A mögöttem álló meg már a megkéselésem és a felgyújtásom közötti élvezeti értéket mérlegeli közben...

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák