Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #8446 üzenetére

    Hát szerintem az ilyen úgy látja ezt a kérdést, hogy az új alaplap + winyó + munkadíjam az lesz 25-30 ezer, és akkor ennyiért ugyanaz a 9 éves szarja van ami eddig volt.
    VAGY ... Kifizeti a 0-5000ftos kezdőrészletet valami hulladékra, és elhozza és van egy új gépe! (ami egyébként saccra lesz legalább azon a szinten mint egy régi gépe, az Athlon X4, 4GB RAMmal meg valami Radeon 6670)
    Ha most a hulladékra rászánna mondjuk 200-at és tudatosan vásárolna, azt mondanám, hogy volt egy kényszer szülte gépfejlesztése, amin spórolt 25-30-at (hiszen nem javította meg a régit).
    így viszont nem lesz előrébb (sokkal) csak egyben 30 ezer helyett fizethet sok részletben 100-130 ezret kamattal. Mire kifizeti olyan elavult lesz h cserélheti is :D (már akkor is az lesz amikor kihozza :D )

    Azt előre megmondtam h nem lesz ingyen, de mondjuk amikor nekilátok én sem tudom mekkora meló lesz. Ezért nem szeretek előre árat mondani, mert szívtam már meg, hogy bemondtam előre árat, persze hogy sokkal bonyolultabb lett a történet és akkor már nem emelhettem árat.

    Hát ha holnap arra járok becsengetek. Ha 5 perc alatt kicsengetik ok, ha nem akkor nem fogom ott tölteni a fél délutánt ezért.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák