Új hozzászólás Aktív témák

  • ackos

    csendes tag

    Feltettem a Xenon HD romot, most ezt használom pár napja.Tetszenek a beállítások, bár a PIE-t nem sikerült előcsalnom valakinek volt már vele gondja? Az akkuidő sokkal jobb lett, bár lehet, hogy csak a nagytakarításnak köszönhetően.Mindent totálisan lepucoltam róla, teljes gyári állapotról indultam.Tavaly október óta ez első alkalommal, de szerintem tutira jótékony hatással volt rá. Bár eddig sem volt rá panasz, de most gond nélkül elmegy 7 órát folyamatos 30-40 % fényerővel videólejátszással, úgy, hogy közben wifi végig ment.Ez nekem parádés :) Jó a ROM, jó a kernel (franco) viszont találkoztam egy olyan hibával, hogy 5-600 mega szabad hely van és mikor próbálok telepíteni a marketről (GP) azt írja, hogy nincs elég hely.Mindezt egy 5 megás programra.Nosza, letöröltem az Adobe reader-t, próbálom visszatelepíteni, akkor arra is azt írja.Szóval amíg fent volt, addig elfért, de törlés után már kevesellte a helyet.Most töröltem egy filmet és egyelőre jó, van másfél giga szabadon.Ilyet tapasztalt valaki?
    Egyébként most, hogy újra elkezdtem ROM-olni (:D) valószínűelg kipróbálok még párat.Megint rákaptam az ízére, mint a régi szép időkben.. Hajajj.. :)

    Siemens M35, C35-tel kezdődött a vadulás még a telefonokkal.Ott pixelenként rajzoltuk a saját logot a monokrom kijelzőre :D

Új hozzászólás Aktív témák