Új hozzászólás Aktív témák

  • zedcon

    tag

    Sziasztok!

    Van egy 3 éve boltban vásárolt Nexus 7 (2012) 32 GB Wifi gépem amit kizárólag internetes böngészésre használnék. De kezd még erre is alkalmatlan lenni annyira belassul (kifagy ?) ha megnyitok egyszerre 3 lapot, van amikor 1 után is. Csakis a Dolphin Browsert használom. Azt gondoltam tele van szeméttel a tablet és tudom, hogy mindig kell legyen legalább 5 GB szabad hely, hogy ne legyen lassú a rendszer, de most az se segít, mivel szinte teljes üres, csak a gyárilag frissült rendszer van rajta és a böngésző.

    Teljes Factory Resetet és cache törlést csináltam a Recovery menuből és szinte üres a tablet, csak a Dolphin Browser van rajta és így is ha megnyitok mondjuk 3 lapot akkor egy idővel kiírja, hogy nem válaszolt időben, várakozás vagy bezárás az opció.

    A gép nem rootolt, de szívesen megcsinálom ha ez segít és valami animációktól és más sallangtól teljesen mentes romot raknék fel. Melyik lenne a legjobb rom, hogy tudjak netezni és ne fusson a háttérben pl semmi kéretlen google-os vacak? Semmilyen animációt, áttűnést, szépséget nem szeretnék a tableten.

    Ezek a jelenlegi infók a gépről:

    Model: ME370T
    Android verziója: 5.1.1
    Kernel verziója: 3.1.10-gf5d7b8b
    android-build@vpbs1.mtx.corp.google.com #1
    Build-szám:
    LMY47V

    Tehát mit lehet csinálni, hogy eltűnjön a gyári 5.1.1 rom és mondjuk visszakerüljön a 4.4.4 vagy esetleg van valami sallangtól mentes 6.0-ás rom, ha igen melyik?

    Köszönöm a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    Pontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)

Új hozzászólás Aktív témák