Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Van esetleg olyan valaki, aki sima wifis verziot vett es utolag megbanta, mert hianyzik a 3G? Azert kerdezem csak, mert nem akarok feleslegesen rafizetni a 3G-s verziora - alapvetoen csak azert vennem azt, mert "hatha egszer szukseg lesz ra".

    Sima wifis 32-es verzio vs. 3G-s verzio: igazabol mi ertelme a 3G-snek? Igaz, korabban nekem is volt egy galaxy tabom 7", abba is lehetett sim karyat tenni, telefonalni is lehetett vele, igy a normal telefon-sim kartyam volt benne internettel.Viszont a nexus-nal a 3G-vel nem lehet telefonalni, igy egy teljesen kulon internetes sim kell neki a meglevo telefonos sim melle (vagy sima wifis verzio es telefonrol megosztani a netet).

    Szoval a kerdes: megeri a plusz 50 EUR-t a 3G-s verzio, szerintetek erdemes radobni? Vagy teljesen felesleges? Mert en igazabol utkozben (is) hasznalnam, de alapvetoen arra gondoltam, hogy nem vennék neki egy kulon sim kartyat, tehat telefonrol kapna a netet. (Vagy ipad minit veszek, de abbol csak a 16-os wifis verzio jatszik mert az elerheto arban - meg nem dontottem el).

Új hozzászólás Aktív témák