Új hozzászólás Aktív témák

  • m72

    tag

    válasz daver88 #1633 üzenetére

    Annyit sikerült megfigyelnem, hogy a Bluetooth Auto Connect app egy kicsit javítja a csatlakozási hajlandóságot, illetve kevésbé marad a BT csatlakoztatott állapotban a telefonon akkor, ha a másik készülék ki van kapcsolva.
    Amennyiben a csatlakozást követően rögtön hívást fogadok vagy kezdeményezek, akkor utána már nem jelentkezik a probléma.
    Amikor megszakad a BT kapcsolat, a telefon BT ki/be kapcsolása segít általában.
    A fentieket felhasználva így valamelyest használható volt:
    1. BAC app telepítve, profilok beállítva benne
    2. Tasker app telepítve, ami az alábbit csinálta:
    - az autó BT csatlakozása után 5 sec várakozás
    - BT off
    - 5 sec várakozás
    - BT on
    - 60 sec várakozás (ha jól emlékszem)
    - egy nem létező szám hívása
    - 6 sec várakozás
    - a hívás bontása
    (A folyamat ismétlődések 1-re állítva, az ismétlődés idő korlátja 2 perc)

    Mivel ezeket magától végigcsinálta a telefon, így nem kellett vacakolnom a trükközéssel. A dolgot lehetett volna még csiszolni, pl, hogy ne induljon hívás, ha időközben már hívott valaki vagy én kezdeményeztem hívást, a folyamat rövidítése (bár ha túl rövid, akkor nincs az áldásos hatás). Időközben telefont és op rendszert váltottam külső okok miatt, így a Honor 4X és az Android pályafutásom is befejeződött 3 és fél hónap után. Egyenlőre nem vágyom vissza :)
    A Honor előtti és a mostani telefonommal is hibátlanul együtt működik az autó, így a hiba számomra Honor és/vagy Android feature.

    A járó motornál az autótól eltávolodás majd újra csatlakozásra semmilyen varázslatot nem találtam a Honornál, ez sosem működött.

Új hozzászólás Aktív témák