Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz #82729984 #3437 üzenetére

    Nem teljesen azonos a két kép tárgyi tartalma, láthatóan eltérnek a fényviszonyok, mások a szögek és még lehetne sorolni, ezért nem véleményezem inkább, ha nem gond...
    Nekem ha nem jönne be a telefon kamerája, holott az egyik fontos szempont számomra, akkor már lecseréltem volna, nem kínoznám magam feleslegesen és főként más (elégedett) tulajokat nem (akik közül már így is többen fejezték ki a nemtetszésüket, mert néhányan rendre túltolják a dolgot).
    Igaz, más telefonnál meg más gondok lennének, mert egyik sem tökéletes minden tekintetben, de pont ezért érdemesebb a helyükön kezelni az elvárásokat, illetve más tulajok véleményeit is, de pláne az arányokat, mert ha sok ember elégedett és csak néhányan elégedetlenkednek rendre, akkor ez nem ér annyit, hogy emiatt megboruljon egy topik.
    Sokan előre borítékoltan jelezték, hogy ennek vagy annak a tagnak minden telefonnal van valami problémája, itt is azt fogják majd csinálni, de nyugtattam őket, hogy attól még tulajok lettek, pont olyan joguk van itt lenni és hozzászólni, amíg az írott tartalom nem ütközik az alapelvek meghatározott pontjaiba, nem megy át flémbe, hangulatkeltésbe...stb.
    Legyünk türelemmel és megértéssel egymás iránt, kezeljük helyén a dolgokat és problémákat, fogadjuk el, hogy eltérnek a felhasználási és hozzáértési szintek, mások a viszonyítási alapok és az elvárások, aszerint használja mindenki egészséggel a telefonját anélkül, hogy másokat zavarná ebben - pont ezt az általad utóbb is írt, lenéző stílusú túlzást is sérelmezték már többen is, hogy porba alázza, körberöhögi...stb. (Pláne úgy, hogy azonos telefont korábban birtoklók sem mind értenek ezzel egyet, de ezt inkább hagyjuk most.)

    S e t h: Szó nincs ilyesmiről, pláne ha egy vakteszt és néhány felhasználó áll szemben sok komoly szakmai teszttel, ahol a legjobbak között szerepel és megannyi felhasználói pozitív tapasztalattal, de inkább lépjünk túl ezen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák