Új hozzászólás Aktív témák

  • #82729984

    törölt tag

    válasz csatoth79 #3471 üzenetére

    Nagyon jól látod a dolgokat. A g4 képe tényleg be van égve kicsit, azért másabbak a felhők. De ezt a g4-nél könnyü megoldani, hdr-rel kell fotózni. Amit felraktam az nem hdr-es, egyébként ugyanez megvan hdr-rel is, csak azt nem akartam feltenni hogy ne abba legyen belekötve.

    ugyanezt lefotóztam egyébként m10p-vel is hdr-ben, de úgy sajnos szörnyü lett az eredmény (ha érdekel elküldöm priviben, erre irtam korábban, hogy mig a g4-nél a hdr általában segít vagy kicsit ront, addig az m10p-nél általában sokat ront és ritkán segít, és nincs auto hdr ami ezen segítene).

    A megoldásod engem is érdekelne, mert bár a telefonon is lehet ügyeskedni, de arra nincs mindig időm.

    Egyébként most keresgettem kicsit, és a telefon kamerája valóban nagyon megosztó.
    Itt egy xda-s topic mate 10 photo-quality fórum, és a 2. oldaltól kezdve nagyjából minden második komment arról szól, hogy rendkivül csalódott a kamerában (és ugyanazokat a tüneteket sorolják fel mint én), és minden második komment pedig arról hogy nagyon elégedett.

    Ez számomra elég furcsa, vagy tényleg a kamera minősége szór ennyire, vagy ennyire mást fotóznak az emberek (beltéren ugyanis jó képeket csinál) vagy passz, de mindenképp problémát jelent.

    Egyébként pedig mindenkinek Kellemes Ünnepeket és bejgli evést, én csak annyit kérnék hogy maradjunk konstruktivak (én is az leszek) és feltételezzük a másikról hogy igazat mond. (pl. ha én azt mondom hogy a két kép egymás után készült fél perc eltéréssel akkor higgyük ezt el).

Új hozzászólás Aktív témák