Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz SystemNorbi #3678 üzenetére

    Te nem az OP topicból jöttél? Ott is ez megy. A hiba az nem is hiba, inkább egyetlen fényképet sem teszünk közzé, attól hátha majd jobb lesz a kamera. Ha rákérdez az ember, akkor pedig öten ugranak rá, hogy az nem úgy van, meg nem is annyira rossz, meg nézzük meg az árát, stb. Itt ugye arról sem beszélhetünk, hogy olcsóbb lenne mint a többi flagship. Ha valaki jó kamerával (fotó + videó is) keres telefont, akkor hogy a fenébe tájékozódjon, ha mindenki csak elkeni a dolgot? Az OP-nál is kb 1 éve várják a mindent megoldó frissítést, de eddig nem jött.
    Ja, és ott is az a birka és arrogáns aki kérdezni mer.
    És ezt teljesen nyugodtan, senkit sem kioktatva szándékoztam írni.
    Aki pedig látja a különbséget (volt esetleg több flagshipje is), inkább az sem írja le a véleményét. Ez jó szerinted? Miért jó ez?

    Kali
    Mit jelent az, hogy "erőlteti a dolgot"? Mit erőltetek akkor, ha ilyen készüléket szeretnék venni és bejöttem a topicjába, olvasom a tesztjét, hogy nem túl jó a fényképező. Rákérdezek és 1 ember írja le, hogy ez tényleg nem a flagship szint. Utána jönnek még új tulajok (akinek volt már mondjuk U11-e is), Ő legalább leírja, hogy ha valaki ilyet vesz számítson rá, hogy gyatra az árához képest. Erre jönnek hárman, akik egyből kontráznak, hogy ez nem is rossz, meg majd jön a frissítés, stb. Akkor most mi van? Vegyek vagy ne? Jó a fényképezője vagy nem (most, nem akkor majd, ha lesz frissítés)? Én most túltolom, ha meg akarom azt tudni, hogy U11-et vegyek vagy OP5T-t vagy Mate 10 Pro-t, ha a kisfiamról szeretnék jó fotókat csinálni?

    [ Szerkesztve ]

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák