Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz mjani1172 #4566 üzenetére

    Volt olyan, még én is segítettem naki privátban, visszaállt 126-ra és utána ment is az OTA. Mindenki telefonjára nem láthatsz persze rá.
    Sőt, még visszavont OTA frissítés is volt olyan (138), ami ha telepítésre került, amíg elérhető volt, sokaknál nem érkeztek utána OTA frissítések, de ez sem volt mindenkire igaz, mert több tényező függvényében változott.
    Amikor ezeket feszegetted és sérelmezted a Mate 9 témában, többen is véleményezték, követtem a vitát, sokan azt írták le, amit én most akarnék, ha akkor nem értetted meg, vagy nem fogadtad el, akkor itt külön már nem futom le feleslegesen azokat a köröket.
    Nekem is Telekomos független kétkártyás Mate 9 volt, tavaly januárban vettem, akkor 126-os volt rajta, aztán mindig jött időben a következő OTA; 138, 156, 182, 190, 194, utóbbival adtam el szeptemberben.

    Nem mondom, hogy hibátlan volt a Huawei frissítési módszere a gyakorlatban - néhány típusnál különösen nem -, de szerencsére amely telefonok eleve Oreóval érkeztek, azoknál már más a frissítési metódus, ami látszik is, mert csak típus (BLA-LXX) és szolgáltató függvényében vannak már eltérések, de ha annak függvényében egy megkapja, akkor abban a szekcióban a többi is, ezt itt is lehet követni, viszont a későbbiekben lesz igazán jelentősége, ha egy gyártó már nem akarna annyira foglalkozni vele.

Új hozzászólás Aktív témák