Új hozzászólás Aktív témák

  • Manci

    tag

    Sziasztok!

    Feleségemtől megörököltem egy polcról szerencsétlenül lerántott, törött kijelzős P20 Pro-t. Beszereztem egy USB Type-C hub-ot (charge, Card reader, USB 3.0 A-C, HDMI, ...), és némi össze-vissza próbálkozást követően - PIN kódot ismerve - monitoron megjelent lock kijelző után fel tudtam oldani a zárat. Pár óra leforgása alatt lementettem róla közel 80 GB-nyi adatot egy külső HDD-re. Sikersztori.

    Habár a kijelző teljesen kuka - és tekintve mennyibe kerül (TFT és OLED egyaránt) a cserealkatrész - szeretném használni az eszközt, Hogy mire? Pld TV-re kötve filmet lejátszani vele VLC-vel NAS-ról. Toltam rá egy teljes lepucolást, ami rendben le is ment, igaz a setup közben a Huawei ID-nál elszállt a kép, amit egyszerűen megoldottam azzal, h kilőttem a WiFi-t. Simán ment minden, felraktam pár app-ot, bejelentkeztem google felhasználómmal, kicsit ökörködtem az EMUI Desktop változatával, ami nem mellesleg egy tök jó kis cuccnak tűnik.

    Viszont felraktam az ajánlásnak megfelelően a legújabb EMUI-t (asszem 10.0.0.193). Restart és azóta egyátalán nem ad semmi képet monitorra, pedig 3-at is kipróbáltam és egy másik Type-C hub-ot is, másik telefonnal is rendben van. Csak az új EMUI-s P20 Pro-val nem. Jel van, mert a monnitor bekapcsol, csak nincsen semmi kép. Próbáltam a hangerő Fel / Le + bekapcs gombot nyomva tartani, hátha bele tudom magam ügyeskedni a Factory Reset-be ami ismét visszapucolja a készüléket nullára, de nem sikerült. USB-val laptop-ra/PC-re kötve is nyilván semmi, meg sem jelenik a készülék.
    Van valami ötletetek? Varázs szoftver vagy kő-papír-olló-Spock-kígyó kombótok ami segíthetne?

    Aha. De. Igen.

Új hozzászólás Aktív témák