Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Pumaz89 #2260 üzenetére

    Szia. Angliai viszonylatot tudok mondani. A Huawei szervízébe küldtem, 80 fontomba fog fájni.

    Egyébként eredetileg nem oda akartam küldeni, hanem egy külsős javítós céghez akik ugye drágán dolgoznak de helyben megcsinálják szinte azonnal. Na amikor múlthéten bent voltam a boltjukban épp nem volt raktáron a kijelző (ezt írtam is) de mondták pár nap megjön, és értesítenek. Azóta is csak csöng a telefonom tőlük.

    Ezért inkább felvettem a Huawei-el a kapcsolatot, és elküldtem nekik. Viszonylag gyorsan megy minden, ahhoz képest milyen baromira kőkorszaki módszerrel dolgoznak. Felhívtam őket múlthét kedden, mondták kipostáznak a telefonhoz a dedikált levelet amiben el kell küldenem a telefont. Ez múlt hét szombatra jött meg, Hétfőn fel is adtam, másnap meg is kapták. 2-3 napig ültek rajta meg vizsgálgatták, mire ma kaptam meg a válaszlevelüket a pontos "diagnózissal" illetve az árajánlattal. Fizetni úgy tudok hogy felhívok egy telefonszámot, beszélek a diszpécserrel, levonják a kártyámról a pénzt, majd az igazoló kódot le kell írnom a válaszlevélbe amit kaptam, alá kell írnom és visszapostázni nekik, és majd gondolom megkapják, megjavítják és visszaküldik.

    Nem tudom nem gondolkodnak e a kommunikációs eszközök modernizálásán de szerintem ez a postázgatás... hát egy évben nem megyek ennyit postára :DDD :DDD

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák