Új hozzászólás Aktív témák

  • winben

    aktív tag

    válasz boneyard #12183 üzenetére

    Én néhány naponta. Vannak alkalmazások, amik kibuknak a hosszabb uptime miatt, valszeg leöli őket az alaprendszer, mert néha elfogy a memória. Meg eleve érezhető, hogy mondjuk egy egész napos mobilnet tethering után kezd belassulni, döcögőssé válni a rendszer. Először gondoltam, hogy az ilyen a túlmelegedéstől lehet, de az az érdekes, hogy ha újraindítom akkor minden akadozás megszűnik.
    Ez tapasztalható volt ugyanúgy 6-os droidon is, mint a mostanin.

    (#12182) ORCA58
    Teljes mértékben egyet értek, én is megnyomkodtam az összes új modellt a MM-ban (annó a sima P9-et is) és lényegében semmi olyat nem láttam bennük ami egyáltalán elgondolkodtatott volna a frissítésen

    (#12184) bubus66
    Nem tudtam, hogy van különbség a kettő között. Egyébként nem bogaras a rendszer, minden rendben működik. A bluetooth egység hardveresen szerintem nem lehet hibás, mert viszonylag sokmindenhez azt használom (karkötő, fejhallgató vagy külső hangszóró, headset).
    Tehát a bt-t tudom használni, csak fura, hogy bekapcsoláskor mindig be kell újra és újra nyomni és ha elfelejtem akkor csak a fejemet fogom, hogy mennyi hívást/üzenetet nem vettem észre.

    Szóval gyanús, hogy a miband szoftvere okozza véletlenül, de inkább megtanulok együttélni a helyzettel, mint letörölni és próbálgatni. :)

Új hozzászólás Aktív témák