Új hozzászólás Aktív témák

  • cozmo

    őstag

    válasz tomboy0013 #2723 üzenetére

    Nincs üldözési mániám csak nem vagyok ostoba, mint akik benyelik a marketing maszlagot. Igen én nem nézek tévét, mint pl. te. Én még tudom mit jelent a privát szféra. Te már nem biztos, ha így nyilatkozol. Facebook híredéseket remekül megtanultam ignorálni. Még azt is tudom ha bármilyen interakciót is teszel a hirdetés kapcsán (jelented, letiltod stb.) az már egy visszajelzés. Nem gondoltad volna hogy még ezt is figyelik igaz? Nekem nem próbáld bemutatni, hogy miként működik az internetmarketing AdWords Facebook és társai jól tudom dolgoztam benne.

    "Jobb felni mint megijedni" Tudsz olvasni? Csak mert szándékosan nem ezt írtam :C

    "Úgy gondolod a biztonsági frissítés megvéd" Ha nem így lenne akkor miért lenne szükség rá. Igen is van rájuk szükség ha beismered ha nem. A "fekete-kalapos" hackerek nagyobb hányadától biztosan. Profi hackertől már semmi nem véd meg. Csak ha nem használsz semmi elektronikus eszközt a lakásodban, autódban, sehol az talán.

    "A marketing nálad csontig hatolt." Ez leginkább azokra igaz akik elhiszik hogy NEM TEHETNEK SEMMIT ÉS BELETÖRŐDNEK hogy MÁR nincs privát szférájuk! Ez a vég.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo

Új hozzászólás Aktív témák