Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    válasz Vakegérke #15057 üzenetére

    A "lehetőség", és a "kötelező" között óriási különbség van. Mint írtam, ha valaki területesdit akar játszani, akkor Ő játszhat azt. Ha valaki kereskedőset akar játszani, akkor meg van rá a lehetősége. Ha valaki háborúsdit akar játszani, akkor erre is meg van a lehetősége. Másnak meg megvan a lehetősége, hogy ha nem akar háborúsdit játszani, hogy megvédje magát. Vagy talán nem erről szólt ez a topic, hogy itt mindent lehet játszani? Akkor miért nem voltál ennyire meglepődve, amikor a birodalom az univerzumot foglalta el? Az talán nem háborúsdi? Ja, hogy ott nem egymással játszották ezt, hanem egy képzelt ellenséget is bevettek a csapatba? Mennyivel más, valóban. Háborúzni egy képzelt ellenséggel, mint egymással, játékból, szórakozásból. De ismét leszögezem: ez egy lehetőség.

    Mond csak Vakegérke. Fogócskáztál Te valaha? Kihajtani a másikból a szuflát, halálra üldözni, majd végkimerültségében megragadni? Utána még ki is nevetted, és galád tettedet nem átallottad megkoronázni azzal, hogy elszaladtál tetted elől? Milyen dolog ez? Drasztikusan írom le a jelenetet? Csak pont annyira, mint amennyire Te drasztikusan kezelsz egy másik játékot.

    Kisétálsz a játszótérre, mert szeretsz csúszdázni. A legjobb csúszda a vidéken, ami ott található. Ám amikor kimész, látod, hogy építettek egy hintát is. Mert hát van aki esetleg szeretne hintázni is. De mivel Te nem szeretsz hintázni, ki is vonulsz a játszótérről. Még hogy hinta! Mekkora sületlenség. És ha leesik valaki, és összetöri magát? Mennyivel jobb lenne, ha csak csúszda lenne. Akkor aztán mindenki csak a biztonságos lesiklást választhatná. Az is, aki esetlen hintázni szeretne.

    Globálisan? Szó sem esett globálisan az :L-ről. A területes játékról volt szó mindvégig, és ha tetszik, ha nem, annak a szabályait én írtam. Ezt miért kell megkérdőjelezni, ha egyszer így van? Az adminisztrációt, a kép szerkesztését, a tagok pénzügyeit meg úgy mindent én kezelek, rendezgetek, és igen... irányítom is, ha kell. Talán nem így van? Mert ha nincs így, akkor törlöm a cuccot, aztán mehet mindenki arra, amerre lát. Ha nem én teszem ezeket, akkor nem én, és viszont látásra.

    Figyelj egy kicsit arra ami történt. Ne csak az én hozzászólásomra, hanem úgy cuzamme. Az bökte a csőröm, hogy parancsolgatnak. Hasek, rajzolj térképet(erről privit is kaptam!), Hasek, csináld ezt, csináld azt, én vagyok az Uralkodó, és a többi. Megkövezel azért, mert gyakorlatilag kikérem magamnak ezt, de másik oldallal nem foglalkozol? Megkövezel, mert állítólagos tanár bácsi stílust veszek fel, de az uralkodói fenn hangra oda se figyelsz. Hogy is van ez?

    Mindenkivel tisztelettel beszélek, kivéve:
    1. Valaki megbánt, lenéz, stb.
    2. Valaki nekem támad - ha fizikálisan, akkor még orrba is verem.

    "Van uralkodó helyettes? Nincs. Társuralkodók vannak."
    - ne nálam keresd a gikszert, én csak tényt közöltem ezzel. Nézz utána, ha nem hiszed: [link]

    Badman 4ever: Ezt is bevezethetjük, mint egy újabb lehetőség. Teljesen reálisnak tartom, és csak bővíti a lehetőségeket. :K Viszont(ezt már nem neked), eddig ilyenről szó sem volt, mint tényről.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. H

Aktív témák