Aktív témák

  • aggleány

    őstag

    A délután megígért történet:

    A már említett mopsz márkájú háziszörny elérte a 3 hónapos és másfél kilós állapotot. Egyik este, éppen hogy hazaértem, valaki elkezdte veszettül nyomni a csengőt a folyosón a rácsnál (3 lakás volt leválasztva ráccsal). Kimentem, és az alattam lakó ott visítozott, hogy mit képzelek magamról, hogy éjszaka nekiállok kalapálni.

    Elég bután néztem rá. Kezdésnek este fél 7 volt, kalapácsot meg nem tartottam otthon. Nagy nehezen rájöttem, hogy a cipőm sarka kopoghatott, úgy 7-8 lépésen át. Ez volt neki a kalapálás, ezen verte a nyálát. :F A lakásajtó nyitva maradt, és a vadállat kiszaladt. Gyorsan felkaptam, mielőtt kimenne a rácson, és leesne a lépcsőn. A kezembe fogtam a kutyát, és visszafordultam az illető felé. Mire a kedves szomszéd: Aha! Most már kutyával támad??? Nem bírtam megállni, és azt válaszoltam, hogy: Igen, és jó lesz vigyázni, mert torokra van szoktatva!

    Az IQ-titán szomszéd feljelentett a közös képviselőnél, hogy harcikutyát tartok otthon, és ráuszítottam. Pár nap múlva kijött egy két fős vizsgálóbizottság, és meg akarták nézni a kutyát. Megmutattam, erre kedvesen mondták, hogy nem ezt, hanem a másikat. Mondtam, hogy nincs másik, ez van. Erre az egyik megkérdezte, hogy ez az a példány, amelyik torokra van szoktatva? Mondtam, hogy igen, ő az. Okos emberek lévén előszedték az értelmes szomszéd összes feljelentését, és mindennek utánajártak. Mint kiderült, az illető 2 év alatt majdnem mindenkit feljelentett már ezért-azért a lépcsőházban (10 emeletes panel, szintenként 6 lakás). Ez egy katonai lakótelep volt, és még érvényben volt egy régi szabály, mely szerint ha a lakók 70%-ának problémája van egy valakivel, akkor azt ki lehet tenni a lépcsőházból. 92%-os támogatottság mellett a kedves szomszéd kénytelen volt elköltözni. :DDD

    Illusztrációként mellékelek egy képet a torokra szoktatott harcikutyáról, hogy a saját szemetekkel láthassátok, hogy milyen komoly életveszélyben forgott a kedves szomszéd. A kép a kutyás támadás előtti hétvégén készült.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák