Aktív témák

  • AusWolf

    őstag

    válasz moonlight115 #24093 üzenetére

    Állatkereskedésünk régóta fogadja kedves vásárlóit akár a legkülönlegesebb igényekkel is. Új beruházásunknak köszönhetően elérhetővé váltak a vakvezető denevérek!

    Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az ultrahanggal történő kommunikáció sokkal hatékonyabb a látássérültek számára, mint a kisegítő kutyák jelzései. A félreérthetetlen szárnycsapásokat a kezében pórázt tartó ember szinte azonnal megérzi.

    Külön megvásárolható, fejre erősíthető, az ultrahangot agyhullámokká alakító berendezésünk segítségével Ön is képet kaphat az önt körülvevő világról. A híresztelésekkel ellentétben fejfájást nem okoz, káros mellékhatása nincs, és ráadásul rendkívül divatos.

    A betanított denevérek a készlet erejéig bevezető áron kaphatóak! A speciális pórázzal, és az ultrahangot agyhullámmá alakító berendezéssel együtt, készletben megvásárolva további kedvezményeket biztosítunk.

    Térjen be hozzánk! Szívesen látjuk! ;)

    Figyelem! Harapásával Batmanné változtató denevérek és a hozzájuk kapható, tetőre szerelhető nagyteljesítményű denevér-reflektor hamarosan érkeznek! Figyelje akciós szórólapjainkat, és tapintással is olvasható internetes hirdetéseinket!

    Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.

Aktív témák