Aktív témák

  • Geri Bátyó

    őstag

    Gondolkodtam kicsit a következő játékon és felrémlett régi kedvencem, a főzőcskézős játék (aki nem ismeri, az olvasson vissza, mert nagyon jó kis játék volt). Persze most nem főzni akarnék, de felhasználnám az alapelveket. Ott képeket linkeltünk az összetevőkből és abból kellett főzni. Nyilván ment a szivatás rendesen és érdekes receptek/menüsorok születtek.
    Most én inkább valami történetet fabrikálnék a berakott képek alapján. Kerek, egész történetet. Ugyanakkor a képek alapján lehetne asszociálni is. Mondok egy példát. Valaki berak egy darab gyömbért (csak hogy maradjak a főzésnél, mint kiindulási alap).

    Erre lehet azt írni, hogy: ...és tettem a kajába egy darab gyömbért is. Ez adja magát.
    De az is lehetne: Reggel az a gyökér szomszéd megint az udvaron flexelt. A gyombér egy gyökér, úgyhogy ez is jó!
    Vagy akár: Gyönyörű volt az a lány a győmbérszínű hajával és a szeplőivel! Egy kis romantika is belefér!
    A képeket megint úgy lehetne, hogy egyszerre csak egyet és meg kell várni a következővel, amíg valaki más is betesz egy képet. Mondjuk este 6-ig lehetne képeket pakolni és utána jöhetnek a történetek. Most nem korlátoznám, hogy aki a leggyorsabb, hanem írja meg mindenki a saját történetét.
    Persze, ha túl kevés a kép, az nem jó, úgyhogy kellene legalább 8-10, hogy jó történet (és sok szórakozás) legyen. Ha kevés a kép, akkor másnap írjuk a történetet.
    Másnap a képek linkelésekor lehetne szavazni az előző napi sorrendre (1., 2., 3. hely 3, 2 illetve 1 pont) és a játék végén lehet eredményt hirdetni. Persze ehhez az is kell, hogy uralkodónk számolgassa a pontokat és a végén bekerüljön az eredmény a megfelelő helyre! Igen Rombi, ez neked szól!!! :P
    Nem szabnék határidőt, addig menne a játék, amíg van kedvünk hozzá.

    Persze ez csak egy alapötlet. Bármi kiigazítást, vagy pontosítást szívesen látok, de ha van jobb ötlet, abban is benne vagyok! :K

    "Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

Aktív témák