Új hozzászólás Aktív témák

  • balika333

    tag

    Na megérkezett az én fehér telefonom is ma az eMagtól.
    Először az eMagról. Negatívum: a honlapon található információval ellentétben a futár NEM adja oda a csomagot fizetés előtt. DPD szabályzat nem érdekli az eMag. De ha kibontas után baj van jelezni kell az eMag felé és már másnap viszik is vissza hozzák a cserét. (Futár mondta de nem szokott baj lenni)
    Pozitívum:
    48 óra alatt nálam volt a telefon, Romániából jött.
    Szépen becsomagolva számlával garancia papírral jött. Érdekes az LG kis ragasztó nem volt az oldalán de ehhez a telefonhoz biztos nem nyúlt senki por szösz ujjlenyomat mentes volt. A kijelzőn lévő gyári fólia is sértetlen volt. A telefon karcmentes új állapotban érkezett. 2 év teljes körű háztól házig garancia, max 15 napos javítási határidőt vállalták rá. Ország kódja EUR. Bekapcsolás után azonnal frissítés V10e fut rajta. Egyből átállítottam ART-ra.

    Maga a telefon: elképesztő. Bárkinek mutattam leesett az álla tőle. Szép masszív gép, szép felhasználó felület. Szaggatás akadozás?! Csak a telefon menünél jön elő ha gyorsan görgetek jobbra balra a tárcsázó hívás napló névjegyzék között. De gyors csak az animáció akad kicsit. Multitasking kiváló, minden pillanatok alatt történik. Én személy szerint nem érzem lassabbnak egy S5 mellett. Elégedett vagyok vele.
    Melegedés nálam is jelentkezik a kamera körül, együtt tudok vele élni.
    Nagyon tesztelni nem volt időm, de meggyőzött. Térerő problémát nem tapasztaltam nem dobálja (Telekom) Holnap leszek olyan helyen ahol alig szokott lenni az elmúlt 1 évben csak az S5-ön tudtak ott hívni, a többi elvérzett.
    Tehát eMag: ajánlom
    Telefont: kifejezetten ajánlom.

    Samsung Note 22 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák