Új hozzászólás Aktív témák

  • -NRGyP-

    tag

    Sziasztok!

    Kéne egy kis help. Van egy kb. 3 hetes G4-em. Rendes magyarországi beszerzés, nem "süti" GSM-ből. Van hivatalos LG garijegyem, alapból a 6-os Android volt rajta.

    Az a problémám, hogy néha nem éled fel a kijelző. Fel akarnám oldani, de fekete marad a képernyő. Lefagyva nincs, ha hosszan nyomom, akkor rezzen is egyet mint kikapcsolás előtt. Próbáltam hívni ilyen állapotban. Csörgött is meg villogott az állapotjelző LED, de fekete maradt a kijelző. Aztán egyszer csak magához tér és működik sokáig.

    Rákerestem a neten erre a "blackout"-ra. Találtam is megoldást, hogy indítsam Recovery módban a telefont, és válasszam a Wipe Cache Partition-t, de nekem ez a recovery indítás sem jön össze. Vagy van még előzetesen tennivalóm, hogy ezt a menüt elő tudjam varázsolni az indításkor?

    Van valami megoldás erre mielőtt szervizbe vinném? Ahogy a neten láttam nem egyéni hiba ez, és elvileg orvosolható. Ha már korábban volt itt ez téma elnézéseteket kérem, elég sokat visszaolvastam, de nem találkoztam ezzel a problémával.

    Köszi a tippeket előre is!

Új hozzászólás Aktív témák