Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyLine3000

    addikt

    válasz Fr@nkieWilde #6286 üzenetére

    Akkor nálad vmi gáz lehet, ha kezded bánni az F6-ot. Főleg egy 1000 éves nokia után... Nekem ez az eddigi legjobb telóm. Pedig már volt jóóóóó pár '97 óta. Nekem semmi gondom vele. Pörög, mint állat, semmi sem akadozik.

    (#6253) gyuranecz: Én is tavaly novemberben váltottam tarifacsomagot, nagyjából, amikor vettem az F6ot. A Telenoros haverom már vagy 1 éve mondogatta nekem a Gap flottás tarifacsomagot, de egyéb okok miatt nem tudtam váltani. Végül megtörtént. Én is és asszony is átment. Mondjuk ő később.
    Másodperc alapú számlázás, 20 ingyen sms/hónap és 15-22ftos percdíjak. Ha sokat telefonáltam, akkor sem léptem túl a 2800ft-ot. Az előfizut is le lehet beszéléni. Illetve gaposok ingyen beszélnek egymás között. Illetve nincs kapcsolási díj.
    Erre most jún 11-el változott. Felment az előfizu ára havi 1000 ft-al!!! 400al az előfizu, plusz raktak bele kötelező jelleggel mobilnetet, 200mb-ot 600 pénzért. Lemondani sem lehet. Igaz, a percdíjak mindenhova egységesen vmi 10-11ftba kerülnek most. Nem tudok annyit telefonálni, h túllépjem az előfizut. De akkor is durva, h 1000 pénzzel felemelik. Jópáran le is mondták. Anyámnak is ugyanez van egy sima szétcsúsztathatós samu telóval. Ő azt sem tudja, h eszik-e, vagy isszák a mobilnetet. Egy év alatt ki fog fizetni 7200őt a nagy büdös semmire, mivel nem is tudná használni a mobilnetet, még ha akarná sem.
    Legalább a mobilnetet le lehetne mondani, ha az ember nem tudja, vagy nem akarja használni... De neeem.
    Sosem használtam eddig. Ezután kénytelen leszek, h legyen vmi értelme.
    Mindezek ellenére még így sem érné meg tarifacsomagot váltanom. Szóval évi plusz 12e. :W

    Az összes mobilszolgáltató ugyanolyan tetű! Tök mindegy, h voda, tmob, vagy telefos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák