Új hozzászólás Aktív témák

  • laci1892

    senior tag

    válasz beyruth82 #1340 üzenetére

    Jó, de azért valljuk be nyíltan hogy a Huawei jóval innovatívabb is volt. Emlékezz vissza a p9-re.

    Ő volt az első olyan gyártó ( vagy legalábbis az elsők között volt ) aki dupla kamerát használt. Egy évvel később az elsők között akik az ois-t erre alkalmazták is...

    a P10 személyében.
    Majd jött még egy év ( kb ) és jött a ...

    P20 pro, ami konkrétan az egész piacon lévő gyártóknak egy hatalmas középső újat mutatott fel. Konkrétan évekkel később is az az érzésem hogy a régi p20 pro-m éjszakai képeit megsem közelíti a Xiaomi. De konkrétan zongorázni lehet a különbséget.

    Na de aztán jött a...

    p30pro és a peliszkopikus kamera. Megint egy hatalmas középsőúj. Újfent :DD
    Aztán Amerika, a világ megmentője úgy döntött erősíteni kell a hazai gazdaságot szóvál cirka egy év alatt földbe állította a céget. Undorító.

    A Xiaomi milyen innovatív vagy igazán új... dolgot mutatott be az elmúlt pár év alatt, ami egyértelműen hozzátett a márkához?
    Max hogy futószalagon fossák a középkategóriába telefonjait, ahol egyébként tényleg jók.

    Talán a mix 4 kijelző alatti kamerája nagyon előre mutató..., ami pedig nem kerül ki Kína határain túl. :DDD

    A Huawei azért nagyon más tészta volt. Ha nem baszogatta volna Amerika, ma simán máshol tartana a cég. Lehet épp a Xiaomi ált volna a földbe vagy legalábbis az eladásaik - kézenfogva az apple-el együtt - markánsan mérsékeltebb lett volna.
    Mondjuk a Xiaomi egyik nagy előnye a középkategória. Ott nehezebb őket megfogni. Vagy egyáltalán. De kitudja... Jönnek fel a többi húzott szemüek is Európába.. lásd realme, oppo, etc...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák